Питання і відповіді про вступ до Житомирської політехніки

 

 

230 коментарів for “Питання і відповіді про вступ до Житомирської політехніки”

Олександра

пише:

Доброго дня! Чи можу я вважатися пільговиком, якщо мій батько був в АТО і зараз є учасником бойових дій?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Для з’ясування всіх деталей, зверніться до приймальної комісії за телефоном 0674113295

Олександра

пише:

Вітаю! Чи можу я вважатись пільговиком, якщо мій батько наразі перебуває на війні і також був учасником АТО?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Для з’ясування всіх деталей, зверніться до приймальної комісії за телефоном 0674113295

Ярослава

пише:

Кому адресувати мотив лист?

Юлія

пише:

Хотіла запитати, як вступити до Вузу за минулорічним ЗНО? Що для цього потрібно та до кого можна звернутися, щоб дізнатися детальніше?

Олександр

пише:

Доброго дня, для тих хто зарахований на бюджет по спеціальності 184 гірництво. Мають телефонувати після 25 серпня? До того часу поки що нічого не буде?

Дима

пише:

Здравствуйте, как получить qr код телеграм чата 122 факультета? Можно туда ссылку?

Катерина

пише:

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи є у вашому ВУЗі екстернат?

panasyuk

пише:

Доброго дня, екстернату в нашому університеті немає

Катерина

пише:

Можливо є якась альтернатива? Наприклад, навчання за індивідуальним графіком чи щось подібне?

Cофия

пише:

Добрий вечір, що ви можете сказати щодо неакредитації спеціальності 262 “Правоохоронна діяльність”. Чи з`явиться акредитація до 2024 року? Тобто по закінченню навчання на цій спеціальності, чи мені не варто ризикувати?

anatoliy

пише:

доброго дня!
Акредитація спеціальності відбудеться в 2021-2022 навчальному році у відповідності до чинного законодавства.

Валерій

пише:

Доброго дня, якщо я вже подав оригінали документів і підписав контракт на певну спеціальність, то я вже гарантовано потрапив на контракт? А також ще одне питання, що робити з іншими заявави в особистому кабінеті?

Олексій

пише:

Чи буду я переведений на бюджетне місце, якщо не рекомендований, але є квота дитини батько якої учасник бойових дій?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Для можливості переведення на вакантні місця, необхідно бути зарахованим на контракт, тобто подати всі оригінали документів до 10 серпня.

Олексій

пише:

Чи буду я переведений на бюджетне місце, якщо не рекомендований, але є квота дитини учасника бойових дій?,

Олексій

пише:

Чи буду я переведений на бюджетне місце, якщо не рекомендований, але є квота дитини учасника бойових дій?

Наталія

пише:

Виплануєте опублікувати на сайті списки рекомендованих до навчання?

Юлія

пише:

При подачі оригіналів документів, можливо одразу дізнатися та домовитися щодо проживання у гуртожитку?

Сергій

пише:

Доброго дня я хочу поступити до вашого навчального закладу на спеціальность Спеціальність: 126 «Інформаційні системи та технології» но я не здав ЗНО з матиматикі но здав з Укр мови та літератури , Історії України ,Географію . В мене єсть шанси на поступленія на контракт . Дякую

panasyuk

пише:

Доброго дня. Конкурсна пропозиція на дану спеціальність включає обов’язкове складання ЗНО з математики

Анастасія

пише:

Добрий день. Якщо я подаю документи на бюджет, потрібно окремо подавати документи на контракт, чи комісія може у разі не проходження на бюджет перевести на контракт?

Владислав

пише:

Доброго дня. Якщо я ходив на підготовчі курси до ЗНО у вашому університеті, то це дає якийсь додатковий бал при вступі?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Додаткові бали до одного з сертифікатів ЗНО додаються на спеціальності, які користуються підтримкою держави, переможцям другого туру Олімпіади, яку проводив наш університет

panasyuk

пише:

Доброго дня. Додаткові бали до одного з сертифікатів ЗНО додаються на спеціальності, які користуються підтримкою держави, переможцям другого туру Олімпіади, яку проводив наш університет.

Ольга

пише:

Доброго дня, я подала заявки на контракт на 4 спеціальності, всі вони прийняті на участь у конкурсі, на сайті є кнопка активні дії, і там є опція *підтвердити участь у конкурсі за кошти фізичних осіб* чи потрібно це робити якщо так то треба на всі спеціальності чи тільки на одну?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Якщо Ви плануєте тільки на контракт і подавали тільки на контракт, Вам необхідно підтвердити Ваш вибір в кожній заяві почергово, або ж виділити всі і знову ж таки через Активні дії підтвердити.

Ольга

пише:

При натисканні нічого не відбувається, а якщо натискаю на галочку під назвою *чи підтверджено бажання бути зарахованим за цією заявою на контракт навіть у разі зарахування за будь якою іншою на бюджет* видає помилку, і так , в мене 4 заяви тільки на контракт, на бюджет немає.

panasyuk

пише:

Доброго дня. Якщо Ви плануєте тільки на контракт і подавали тільки на контракт, Вам необхідно підтвердити Ваш вибір в кожній заяві почергово, або ж виділити всі і знову ж таки через Активні дії підтвердити

Ігор

пише:

Доброго дня! Куди саме потрібно буде подавати документи в паперовій формі, якщо я буду зарекомендований на бюджет?

Юлія

пише:

Доброго дня!
Скажіть будь ласка, якщо я сдавала українську мову і літературу і збираюсь подавати заяву на Комп’ютерні науки, то мені подавати лише українську мову чи я можу подати і мову і літературу? Дякую

panasyuk

пише:

Доброго дня. Ви можете вибирати сертифікат з більшими балами в одному з сертифікатів

Максим

пише:

Доброго дня, як мені зареєструватися на творчий конкурс “Правоохоронна діяльність”, безпосередньо в електронному кабінеті, чи як?? Дякую

panasyuk

пише:

Доброго дня. Вам необхідно подати заяву на вступ до 16 липня, і приїхати подати до комісії фотографії. Творчий конкурс відбудеться 20 липня

panasyuk

пише:

Доброго дня. Вам необхідно подати заяву на вступ до 16 липня, і приїхати подати до комісії фотографії. Творчий конкурс відбудеться 20 липня 2021 року

Катерина

пише:

Доброго дня. Чи є у вас магістратура юрист?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Так, на магістратурі є спеціальність “Право” та “Правоохоронна діяльність”

Сергій

пише:

Добрий день! Коли проходитимуть вступні іспити для вступу на спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення» на основі молодшого спеціаліста?

Анастасія

пише:

Добрий день!
Підскажіть, будь ласка, чи є можливість вступу на бюджет на основі молодшого спеціаліста спецільності 121 «Інженерія програмного забезпечення»? Якщо так, то яка кількість бюджетних місць передбачена?

Ірина

пише:

Доброго дня, я дитина з інвалідністю. Хотіла б уточнити питання стосовно реєстрації пільговиків для вступу. Чи можу я звернутися до Житомирської політехніки з оригіналами документів, які засвідчують право на отримання пільги, для внесення моїх даних у Реєстр Пільговиків? ЗНО я складала в цьому році.
Буду дуже вдячна за відповідь.

Ірина

пише:

Доброго дня, в документах для вступу написано що треба принести 4 фотокартки 3 х 4 для вступу, а якщо я подаю документи на декілька спеціальностей то треба нести по 4 фото на кожну спеціальність чи саме туди куди я прошла?

panasyuk

пише:

Доброго дня, Ви можете подати електронні заяви, а фото подати на ту спеціальність куди будете рекомендовані чи забажаєте самі там навчатись

Владислав Володимирович

пише:

Доброго дня. Чи можна при вступі у ваш ВУЗ замість приписки до паспорта взяти військовий квиток ( як зазначено на цьому сайті) або інший документ?

panasyuk

пише:

Доброго дня, Ви можете подати електронні заяви, а фото подати на ту спеціальність куди будете рекомендовані

panasyuk

пише:

Доброго дня, Ви можете подати електронні заяви, а фото подати на спеціальність куди будете рекомендовані

Максим

пише:

Доброго дня, розкажіть будь-ласка, детальний порядок проведення творчого конкурсу, 262 “Правоохоронна діяльність”. Бо мені незрозуміло, як буде проходити творчий конкурс. Дякую.

Валерій

пише:

Добрий день, я хочу подати заявки на контракт на декілька спеціальностей в житомирську політехніку, і потім вибрати спеціальність куди я пройшов, чи є це можливим?

Андрій

пише:

Доброго дня. А який набір документів потрібен для вступу 262 “правоохоронна діяльність”.

panasyuk

пише:

Перелік документів для вступу (2021 рік)
копія документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього;
копія сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
копія документа, що посвідчує особу та громадянство, копія ідентифікаційного коду, копія приписного посвідчення (військового квитка);
копії документів, які підтверджують право вступника на участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів на основі повної загальної середньої освіти, зарахування за співбесідою, зарахування за квотою (за наявності).
чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.
Інші копії документів подаються вступником, якщо це викликано особливими умовами зарахування за відповідними спеціальностями (спеціалізаціями, освітніми програмами) у строки, визначені для прийому документів, але не пізніше строків, установлених у розділі ІІІ Правил прийому, для прийняття приймальною комісією рішення про рекомендування вступників до зарахування.

Ірина

пише:

Добрий день підкажіть будь ласка з якого числа розпочнеться реєстрація на творчий конкурс за спеціальністю 262 “Правохорона діяльність”

Олександр

пише:

Доброго дня, на спеціальність “Гірничий інженер”. Було вказано з обов’язкових предметів: українська мова, математика. Зараз заглянув, написано вже українська мова та література. Я може подавати чисто українську мову на цю спеціальність?

Дмитро

пише:

Якщо я здав два обов’язкові предмети для вступу на певну професію і третій предмет не здав чи можна поступити на платну основу

Олексій

пише:

Доброго дня. Чи є пільга при вступі для особи батько якої учасник бойових дій?

panasyuk

пише:

Доброго дня, Ви на маєте право на переведення на вакантні місця державного замовлення. Але для того, щоб була підтверджена данна категорія Вам необхідно звернутись до будь-якого університету і створити в особистому кабінеті фізичної особи особливі умови (для цього необхідно подати посвідчення УБД батька, довідку про безпосередню участь в бойових діях і свідоцтво про народження)

Сергій

пише:

Доброго дня, чи є обов’язковою процедура проходження вступних іспитів, якщо я збираюсь вступати на основі ПЗСО за результатами ЗНО?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Ні, всі поступають за результатами ЗНО. Взагалі іспити проводяться для певних пільгових категорій людей, які з певних причин (захворювання, участь в АТО/ООС, проходження строкової служби).

София

пише:

Доброго ранку, який саме творчий конкурс потрібно для вступу на 262 “Правоохоронна діяльність” Фізо чи усний єкзамен(перелік якого є на сайті для вивчення), бо деякі знайомі кажуть, що потрібно Фізо здавати. Хочу уточнити

Макс

пише:

Добрий день!
Хотів би дізнатися,чи можу я подати документи на спеціальність “274 Автомобільний транспорт” за скороченою формою навчання,якщо я в коледжі здобув молодшого спеціаліста, спеціальність “133 Галузеве Машинобудування”?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Так, Ви маєте права вступати на спеціальність “274 Автомобільний транспорт” за скороченою формою навчання, якщо я в коледжі отримали освітній ступінь молодшого спеціаліста за спеціальностями галузей знань 13 «Механічна інженерія»

Макс

пише:

Добрий день!
Хотів би дізнатися,чи можу я подати документи на спеціальність “274 Автомобільний транспорт” за скороченою формою навчання,якщо я в коледжі здобув молодшого спеціаліста, спеціальність “133 Галузеве Машинобудування”?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Так, Ви маєте права вступати на спеціальність “274 Автомобільний транспорт” за скороченою формою навчання, якщо я в коледжі отримали освітній ступінь молодшого спеціаліста за спеціальностями галузей знань 13 «Механічна інженерія»

panasyuk

пише:

Доброго дня. Так, Ви маєте права вступати на спеціальність “274 Автомобільний транспорт” за скороченою формою навчання, якщо я в коледжі отримали освітній ступінь молодшого спеціаліста за спеціальностістю “Галузеве машинобудування”

Катерина

пише:

Добрий день!
1) Підкажіть, будь ласка, яка різниця між Освітньо-професійною програмою: «Веб-технології» (бакалавр) та Освітньо-професійною програмою: «Інженерія програмного забезпечення» (бакалавр)? Чи правильно я розумію, що ріщні фахові предмети? Якщо так то де саме можна подивитись фахові предмети за програмою «Веб-технології», бо на сайті знайшла тільки «Інженерію програмного забезпечення».
2) Якщо я подаю документи на бюджет, потрібно окремо подавати документи на контракт? Чи якщо я не пройду на бюджет, мої документи і так будуть приймати участь у конкурсі на контракт?
Дякую!

panasyuk

пише:

Добрий день. Щодо першого питання, то Вам краще ознайомитись з освітніми програмами за посиланнями https://vstup.ztu.edu.ua/bakalavr/121-inzheneriya-prohramnoho-zabezpechennya/
2. Ви подаєте одну заяву, яка приймає участь в конкурсному відборі на бюджет і контракт, якщо Ви не пройдете на бюджет

Волков Олександр

пише:

Доброго вечора. Чи можу я на програміста, в цьому році, подавати сертифікат ЗНО з укр.мови і літератури ,якщо зараз потребують сертифікат лише з мови?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Так, сертиффікат з української мови і літератури також можна подавати

Тетяна

пише:

Доброго дня, підскажіть будь ласка чи є можливість переводу на 2 курс в Житомирську Політехніку з ЖВІ (перший курс закінчує)?

panasyuk

пише:

Так. Обов’язковою умовою є закінчення повного терміну навчання в попередньому навчальному закладі. Далі звертайтесь в деканат для підрахунку академічної різниці

Юлія

пише:

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можливий вступ до вашого університету на спеціальність ” Автомобіліст-логіст”, якщо серед зданих предметів ЗНО немає фізики і англійської мови? Дякую за відповідь!

Ірина

пише:

На звступ у магістратуру за напрямком “менеджмент урпавління”, де подивитися інформацію про вступні випробування? Чи є заочне відділення?
Із дипломом спеціаліста з іншого вузу можна вступити до аспірантури ?

Ірина

пише:

Із дипломом (спеціаліст) з іншого вузу можна подати документи до аспірантури?

Ірина

пише:

Із дипломом про вищу освіту (спеціаліст) з іншого вузу можна подати документи до аспірантури ?

Ірина

пише:

Із дипломом вищої освіти (спеціаліст) з іншого вузу можна потрапити до аспірантури ?

Ірина

пише:

“менеджмент урпавління” (заочна магістратура), де можна подивитися інформацію про вступні випробування?
Із дипломом спеціаліста з іншого вузу можна вступити до аспірантури ?

Ірина

пише:

Вступ за напрямком “менеджмент урпавління” (заочна магістратура), де можна подивитися інформацію про вступні випробування?
Із дипломом спеціаліста з іншого вузу можна вступити до аспірантури ?

Ірина

пише:

Вступ у магістратуру за напрямком “менеджмент урпавління” (заочне), де можна подивитися інформацію про вступні випробування?
Із дипломом спеціаліста з іншого вузу можна вступити до аспірантури ?

Ірина

пише:

Добрий день. Хочу подати документи на вступ до магістратури. Чи потрібно здавати ЗНО, якщо є диплом спеціаліста з ЖДТУ?
Які треба документи для подачі?

panasyuk

пише:

Доброго дня, для вступу до магістратури при наявності повної вищої освіти (спеціаліст/магістр) здача ЄВІ (ЗНО) не є обов’язковою, якщо це не стосується спеціальності 081 “Право”. Документи, які необхідно для вступу (https://vstup.ztu.edu.ua/ofitsijni-dokumenty-2021/perelik-dokumentiv-dlya-vstupu-2021/)

Ірина

пише:

Дякую за відповідь.
На звступ у магістратуру за напрямком “менеджмент урпавління”, які будуть вступні випробування? Який термін навчання? Чи є заочне відділення?
Чи можназдипломом спеціаліста вступити до аспірантури?

Ірина

пише:

На звступ у магістратуру за напрямком “менеджмент урпавління”, які будуть вступні випробування? Який термін навчання? Чи є заочне відділення?
Чи можназдипломом спеціаліста вступити до аспірантури?

Олександр

пише:

Я студент, який в цьому році отримає диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю 274″Автомобільний транспорт”. Надалі я планую змінити професію і вступити в університет за спеціальністю 121″Інженерія програмного забезпечення”
1 Чи можливо вступити на спеціальність 121 за скороченим терміном(адже ці спеціальності не є споріднені)?
2 Якщо можна,то які придмети ЗНО потрібні для вступу і чи можу я претендувати на місце за держ. замовленням?

panasyuk

пише:

Доброго дня.
1. Вступити на скорочений термін неможливо, але є можливість поступити на на перший курс, однак це тільки контракт.
ЗНО необхідно з української мови обов’язкове, другий предмет на ваш вибір, в університеті третій іспит буде фаховий

Ірина

пише:

На звступ у магістратуру за напрямком “менеджмент урпавління”, які будуть вступні випробування? Який термін навчання? Чи є заочне відділення?
Чи можна з дипломом спеціаліста вступити до аспірантури?

Ірина

пише:

На звступ у магістратуру за напрямком “менеджмент урпавління”, де подивитися інформацію про вступні випробування? Чи є заочне відділення?
Чи можна з дипломом спеціаліста вступити до аспірантури?

Ірина

пише:

На звступ у магістратуру за напрямком “менеджмент урпавління”, де подивитися інформацію про вступні випробування? Чи є заочне відділення?
Із дипломом спеціаліста можна вступити до аспірантури?

Ірина

пише:

На звступ у магістратуру за напрямком “менеджмент урпавління”, де подивитися інформацію про вступні випробування? Чи є заочне відділення?
Із дипломом спеціаліста з іншого вузу можна вступити до аспірантури ?

Александр

пише:

Здравствуйте!
Интересует поступление на факультет «Кібербезпека» есть диплом про окончание колледжа, нужно ли сдавать ЗНО? Если да, то какие предметы

panasyuk

пише:

Доброго дня. При вступі на бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня “молодший спеціаліст” необхідна наявність двох сертифікатів ЗНО (за державним замовленням – українська мова і математика, для вступу на контракт – українська мова та другий сертифікат на Ваш вибір). На сьогодні прийом на факультет інформаційно-комп’ютерних технологій здійснюється на спеціальність “Інженерія програмного забезпечення” (бюджет/контракт), “Комп’ютерні науки” (контракт), “Комп’ютерна інженерія” (контракт), “Кібербезпека” (контракт)

Людмила

пише:

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи є пільга при вступі для дитини, батько якої має посвідчення інваліда війни. Дякую.

panasyuk

пише:

Відповідно до розділу VIII “Спеціальні умови участі в конкурсному відборі
на здобуття вищої освіти” Правил прийому
Можуть бути переведені на вакантні місця державного або
регіонального замовлення в порядку, передбаченому цими Умовами, якщо вони
зараховані на навчання за іншими джерелами фінансування на відкриту або
фіксовану конкурсну пропозицію і не отримували рекомендацію на місця
державного або регіонального замовлення:
− діти осіб, визнаних постраждалими учасниками Революції Гідності,
учасниками бойових дій, особами з інвалідністю внаслідок війни відповідно до
Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
Вступ відбувається на загальних умовах

Юлія

пише:

Якщо я не встигла в жовтні записатися на підготовчі курси, чи маю змогу зробити це в грудні? І яка ціна суботніх курсів за весь час? І чи зміниться ціна якщо записалась пізніше? І чи можна буде платити по щомісячно, а не одразу за весь термін підготовки?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Можна записатися зараз, але на даний момент у нас пари проходят дистанційно. Місячна плата за суботні курси становить 466 грн,і буде нараховуватися з грудня. Платити можна або всю суму, або половину.

Оксана

пише:

Доброго дня, якщо ми подали документи і залишили оригінали це означає що ми поступили?

Юлія

пише:

Я знаю, що творчий конкурс проходить в усній формі і всі разом. Але як саме? І що саме будуть обговорювати? Кожного щось запитають чи як? Чи по одному булуть викликати?

Юлия

пише:

Добрий день, а я можу поступити на готельно-ресторану справу на базі молодшого спеціаліста?

Юлия

пише:

Доброго дня, якщо я хочу поступати на базі молодшого спеціаліста то мені треба реєструватися в електроному кабінеті?

panasyuk

пише:

Доброго дня. При вступі на базі молодшого бакалавра Вам непотрібно реєструвати електронний кабінет

Юлия

пише:

Добрий день, а держ. замовлення на освітній ступінь “бакалавр” на базі ОКР “молодший спеціаліст” є?

panasyuk

пише:

Доброго дня. При вступі на базі освітнього рівня “молодший бакалавр” Вам непотрібно реєструвати електронний кабінет

Оксана

пише:

Доброго дня. Цікавить питання по вступу чи є вступні іспити на платну основу на бакалавра з результатами ЗНО ,і чи потрібна медична довідка для вступу?Дякую

panasyuk

пише:

Доброго дня. Якщо ви вступаєте на базі повної загальної освіти, то вступ здійснюється за результатами ЗНО (якщо ви немаєте спеціальних умов). При вступі на базі “молодшого бакалавра” то необхідно сертифікат тільки з української мови та диплом. Медична довідка не потрібна

panasyuk

пише:

Доброго дня. Якщо ви вступаєте на базі повної загальної освіти, то вступ здійснюється за результатами ЗНО (якщо ви немаєте спеціальних умов). Медична довідка не потрібна

Валерій

пише:

На спеціальність Право 81 математика або англійська йде на вибір як 3 предмет? Чи зможу піти на контракт з К. Б 169.7 на Право

panasyuk

пише:

Доброго дня. Так ці два предмета є в бюджетній пропозиції, як третій предмет. Ви можете претендувати з таким КБ на зарахування.

Тетяна

пише:

Доброго дня. Де можна побачити кількість бюджетних місць в розрізі спеціальностей на вступну кампанію 2020 ? Дякую

Вікторія

пише:

Добрий день, який прохідний бал на платне навчання у ваш університет? Спеціальність: 1)Фахівець готельно-ресторанної справи; 2) Фахівець з туризму.

panasyuk

пише:

Добрий день, до участі в конкурсі допускаються особи, які мають бал сертифікату ЗНО 100 і вище.

Алина

пише:

Доброго дня, маю диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю “облік і оподаткування”. В коледжі здавали ЗНО з укр.мови і літератури та математики. Я можу подавати документи для здачі іспитів на ступень “бакалавр” (денна форма) за скороченим терміном навчання на спеціальність 071?. Заздалегідь дякую

panasyuk

пише:

Доброго дня, так ви маєте право подавати документи на цю спеціальність. Початок прийому документів 13 серпня, закінчення 22 серпня. Терміни проведення вступних випробувань 25-30 серпня.

Виталий

пише:

Доброго дня.Я молодший спеціаліст, я здавав в коледжі ЗНО з укр.мови та літератури.На які спеціальності я зможу вступити з даним ЗНО?

panasyuk

пише:

Доброго дня. При наявності сертифікату з української мови і літератури ви можете претендувати на вступ за всіма спеціальностями, окрім спеціальностями 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 281 «Публічне управління та адміністрування». Прийом документів 13-22 серпня, фахові вступні випробування 25-30 серпня

Snizhana

пише:

Доброго дня,щоб зареєструватися в електронному кабінеті,де брати логін та пароль?

panasyuk

пише:

Доброго дня. Електронний кабінет вступника працював з 1 серпня до 30 вересня.

Тетяна

пише:

Доброго дня. Де можна побачити перелік питань/завдань вступних випробувань з іноземної мови для вступу у ЦПО?

Андрей

пише:

Добрый день, я действующий военнослужащий, имею статус участника боевых действий, хотел бы поступить на заочную систему обучения без сертификатов ЗНО. На специальность 172, телекоммуникаций и радио техника, с последующим поступлением на военную кафедру. Имею средне техническое образование (окончил колледж). Возможно ли это и как? Заранее благодарю за ответ.

panasyuk

пише:

Добрий день. Так Ви маєте можливість вступу до університету без сертифікатів ЗНО. Відповідно до пункту 3 розділу IV Правил прийому до Державного університету “Житомирська політехніка” Ви, як учасник бойових дій можете проходити вступні випробування безпосередньо в університеті. Для вступу необхідно подати документи. Вступна кампанія розпочинається 13 серпня.

Валентин Карпишин

пише:

Доброго дня! Маю тільки повну загальну середню освіту(2002 року), без ЗНО. Хотів би отримати вищу освіту на заочній формі навчання. Мене зацікавила спеціальність 133 “Галузеве машинобудування”.
Що мені потрібно в першу чергу, щоб поступити на бюджетну або платну форму навчання?
Маю статус учасника бойових дій.
Дякую за відповідь.

anatoliy

пише:

Ви можете вступити на навчання на базі повної загальної середньої освіти за результатами іспитів, які відбудуться в університеті, так як Ви учасник бойових дій. Для вступу необхідно подати документи. Вступна кампанія розпочинається 13 серпня.

Юля

пише:

Доброго дня, на який факультет я можу вступити з предметами( математика, українська мова та англійська мова на ЗНО)?

Вікторія

пише:

Добрий день! Працює приймальна комісія у суботу та неділю? Завчасно дякую за відповідь.

Олександр

пише:

Доброго дня!
В 2019 році я приймав участь в ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з математики Житомирського державного технологічного університету. Що мені потрібно зробити, щоб бали за участь в олімпіаді врахувались в конкурсному балі при вступі у ЖДТУ.
Завчасно вдячний за відповідь.

begerskiy

пише:

Доброго дня.
Для цього Вам потрібно поставити відповідну відмітку при подачі заяви.

Артем

пише:

Доброго дня. Чи можливо поступити до університету після закінчення коледжу? Якщо можливо то на який курс та які потрібно документи для вступу?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Так. Можливо. Термін навчання залежить від того на яку спеціальність Ви будете вступати і яку спеціальність закінчували у коледжі.

Вікторія

пише:

Скажіть будь-ласка, чи можу я всупити на факультет “Правоохоронна діяльність” – небюджетна пропозиція
(Замість третього предмета ЗНО здається творчий конкурс), якщо я здавала ЗНО з таких предметів:
-укр.мова та література;
-фізика;
-біологія?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Так. З таким набором предметів Ви можете подавати заяву на вступ на спеціальність “Правоохоронна діяльність”
Термін подачі заяв з 10 по 16 липня.

Віка

пише:

Доброго дня скажіть будь ласка чи можливий вступ на бюджет на спеціальність “Правоохоронна діяльність”

begerskiy

пише:

Добрий день.
По спеціальності “Правоохоронна діяльність” немає бюджетних місць.

Ангеліна

пише:

Доброго дня,скажіть будь ласка, цього року будуть бюджетні місця на “Правоохоронну діяльність”, і який пороговий бал при вступі? Які будуть питання на творчий конкурс??

panasyuk

пише:

Доброго дня. Бюджетні місця на “Правоохоронну діяльність” виділяються не Міністерством освіти і науки України, тому відповідь на дане питання на сьогоднішній день неможлива. Мінімальні бали для участі в конкурсі за сертифікатами ЗНО становлять 100 балів для кожного сертифікату. Питання для творчого конкурсу знаходяться за посиланням https://vstup.ztu.edu.ua/vstupni-vyprobuvannya-2020/

Оксана

пише:

Доброго дня!Чи потрідна медична довідка та сертификати психіатра та нарколога при вступі на спеціальність правоохоронна діяльність?

Адам

пише:

Чи будуть державнi мiсця вступникiв, шо не подали оригiнали документiв, переданi iншим вступникам, наприклад тим, щом подали документи на контракт?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Ні. Якщо абітурієнт, що отримав рекомендацію на бюджет, відмовляється від бюджетного місця (не подає оригінали документів), то на це місце можуть бути переведені певні категорії вступників, які мають пільги. Якщо таких вступників немає, університет втрачає це бюджетне місце.

Ліна

пише:

Доброго дня,на яку спеціальнісь я можу вступити у ваш ВУЗ з такими предметами Зно як Укр мова та література, Математика, Біологія, Історія України?

Анастасія

пише:

Скажіть, будь ласка, о котрій годині приймають документи та в якому кабінеті на ФІКТ?

begerskiy

пише:

Добрий день.
На ФІКТ документи приймаються у холлі актової зали (другий поверх) з 9-00 до 17-00.

Олена

пише:

Добрый день! Как понять, что при заявке 60 бюджетных мест, набираете 28? По сравнению с прошлым годом заявлено на 5 больше, принимаете на 9 меньше.

begerskiy

пише:

Добрий день.
Заявлені максимальні обсяги державного замовлення. Фактична кількість рекомендованих до зарахування на бюджет визначається в ході конкурсного відбору і доводиться закладам вищої освіти міністерством у вигляді списків рекомендованих до зарахування осіб. Фактичний обсяг державного замовлення визначається з урахуванням загальної кількості поданих заяв на дану спеціальність по Україні та балів ЗНО з якими подано ці заяви.

Ana

пише:

Скажіть, будь ласка, чи ви телефонуєте абітурієнтам до 1 серпня, і говорите про рекомендацію на бюджет?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Якщо мова йде про вступ на оскнові ОКР “Молодший спеціаліст” або вступ для здобуття освітнього ступеня “магістр” то так – по мірі формування рейтингових списків.

Татьяна

пише:

Добрый день. Когда будут известны результаты и можно приносить документы-оригиналы? Читаю, комментарии и немного не поняла про АТО,так есть льготы или нет? Вы пишите,что нет,а ниже,что что льго ы и заявления надо приносить оригинал. Разъясните пожалуйста.

begerskiy

пише:

Добрий день.
Результати іспитів публікуються на сайті університету по мірі їх обробки.
Ось посилання на сторінку з результатами: https://vstup.ztu.edu.ua/vstupni-vyprobuvannya-2018/
Стосовно пільг для учасників АТО – пільги діють лише при вступі на перший курс на базі повної загальної середньої освіти. Ці пільги полягають у можливості вступу без ЗНО.
Для вступників на інших умовах пільг немає. Проте учасники АТО можуть бути переведені на навчання за державним замовленням за погодженням МОН. Минулого і позаминулого року усі учасники АТО були переведені на бюджет.

.

пише:

Ще є можливість відміняти заявки без втрати можливості вчитися на бюджеті?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Такої можливості немає.

Дарья

пише:

Дайте будь-ласка відповідь. Якщо проходив навчання за ОКР молодший спеціаліст на бюджеті, чи можливий вступ на магістра по тій же спеціальності також на бюджет?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Так, вступ на бюджет можливий. Не можна двічі здобувати один і той самий рівень вищої освіти на бюджеті.
Проте, для вступу на магістратуру необхідно мати диплом бакалавра або спеціаліста.

!

пише:

Скажіть, будь ласка, чому не відповідаєте на мої листи?
Хочу дізнатися щодо бюджетних місць. Цікавить така ситуація. Чому, беручи до прикладу 2017 рік та спеціальність 151, маючи 43 бюджетних місця, зараховано було всього 29 осіб? І то, були з них контрактники, які претендували на бюджет. У вас є ще якийсь додатковий пологовий бал?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Препрошую, але Ваших листів ми не отримували.
Стосовно Вашого питання – наскільки я зрозумів, мова йде про вступ на основі повної загальної середньої освіти? У такому вападку 43 місця – це максимально можлива кількість бюджетних місць. Реально було надано 29 місць державного замовлення и усі хто отримав рекомендації на зарахування були зараховані. Стосовно порогового балу – його встановлює міністерство по кожній конкретній спеціальності. Цей бал залежить від кількості поданих заяв на конкретну спеціальність вцілому по Україні і від балів ЗНО, з якими ці заяви були подані.

Анастасія

пише:

Скажіть, будь ласка, якщо я отримала на олімпіаді в ЖДТУ додаткові бали, то їх можна використати тільки один раз, чи декілька?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Ви зможете використати Ваші додаткові бали будь-яку кількість разів. Але тільки при подачі заяв до нашого університету і тільки на ті спеціальності на яких це передбачено.

Олександр

пише:

Доброго дня! Скажіть де я можу знайти питання чи тести для підготовки до іспиту ФІКТ ІПЗ. Якщо можна вкажіть пряме посилання.

begerskiy

пише:

Добрий день.
Питання для вступу для здобуття освітнього ступеня бакалавр на основі ОКР “Молодший спеціаліст”: https://vstup.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2018/07/121_bakalavr.pdf
Питання для вступу для здобуття освітнього ступеня магістр: https://vstup.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2018/04/121_magystr.pdf

Олена

пише:

Доброго дня. Мене цікавить спеціальність “Правоохоронна діяльність”:
– творчий конкурс здають всі разом в один день?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Творчий конкурс проходить у вигляді усної співбесіди і запланований на один день. Якщо кількість вступників на цю спеціальність буде дуже великою, можливо до розкладу проведення творчого конкурсу будуть внесені відповідні зміни.

Валерія

пише:

Доброгодня! Підскажіть будь-ласка чи зможу я поступити до вашого університету, якщо у мене низькі бали ЗНО?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Звісно Ви можете поступити до нашого університету, якщо по всіх предметах Ви отримали більше 100 балів.

Dmitriy

пише:

Доброго дня, при подачі документів на магістра можна використовувати закордонний паспорт замість звичайного?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Так, оскільки необхідно документ, що підтверджує особу і громадянство.

Валентина

пише:

Добрий день!Коли буде на сайті терміни проведення іспитів на програмну інженерію на базі молодшого спеціаліста?Завтра вже 10 липня,а повної інформаціі немає

Катерина

пише:

Скажіть будь ласка де можна побачити максимальний і мінімальний обсяг держ замовлення вашого університету у 2018 році ?

Віта

пише:

Доброго дня, чи зможе дитина вступити на бюджет за пільгою(АТО), якщо низькі бали ЗНО?

begerskiy

пише:

Добрий день.
При вступі діти учасників бойових дій пільг не мають. Проте, якщо балів не вистачить для вступу на бюджет, такі абітурієнти мають право на переведення на вакантні місця державного замовлення.

Ольга

пише:

Доброго дня! Цікавить питання: якщо дитина(вступник) , батько якої учасник бойових дій, заява подається в електронному вигляді чи в паперовому?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Особи, що мають спеціальні умови вступу (пільги) подають документи у паперовому вигляді.

Oleg

пише:

Чи потрібна медична довідка для вступу?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Медична довідка не потрібна.

Володимир

пише:

Підскажіть будь ласка, чи медична довідка не потрібна тільки у Вашому ВУЗі чи в інших теж? Моєму сину випускнику цього року в школі видали бланк медичної спраки і ми тепер не знаємо чи проходити комісію чи не потрібно.

begerskiy

пише:

Добрий день.
Згідно Умов прийому до закладів вищої освіти медична довідка необхідна лише для спеціальностей з особливими умовами навчання.
Проте краще уточнювати безпосередньо у тих ВНЗ, куди збираєтесь подавати документи.

Віталій

пише:

На який факультет я можу потрапити з такими предметами ЗНО як:Англійська, Українська, Історія?

begerskiy

пише:

Добрий день. Нажаль, у нашому університеті не має спеціальностей з таким переліком конкурсних предметів. Єдина спеціальність, куди Ви можете подавати документи – це “Правоохоронна діяльність”, але там замість третього конкурсного предмета передбачено творчий конкурс.

Юлія

пише:

У якій формі проходить творчий конкурс? І чи по одному чи відразу всі абітурієнти ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *