У ЖДТУ створено центр інформаційної підтримки абітурієнтів

Для допомоги абітурієнтам під час реєстрації особистих електронних кабінетів, виборі спеціальності та поданні електронних заяв при вступі на обрані спеціальності, у ЖДТУ створено Центр Інформаційної Підтримки Абітурієнтів.

33 коментарі for “У ЖДТУ створено центр інформаційної підтримки абітурієнтів”

Тарас

пише:

Доброго дня. Під час подання заяв я помилково вибрав пункт: Випускник довузівської підготовки(у всіх завах). Так як таким я не являюся, то додаткових балів мені не нарахують, але я чув, що за недостовірні дані у заявах їх можуть анулювати. Чи дійно їх анулюють?

begerskiy

пише:

Добрий день. На даний час усі заяви, що надійшли до нашого університету, опрацьовані. Якщо Ваша заява має статус “допущено до конкурсу”, значить вона опрацьована, у ній усунені усі не відповідності і вона не буде скасована!

Олена

пише:

ЖДТУ вже телефонував абітурієнтам? Просто знайомим вже телефонували. І в мене було декілька незнайомих номерів,але я не підняла. Хвилююсь щоб не пропустила дзвінок.

begerskiy

пише:

Добрий день. Факультети вже почали обзвонювати абітурієнтів. Зверніться, будьласка, до відборкової комісії факультету, на який Ви подавали заяву.

Олена

пише:

Добрий день.Скажіть ,будь ласка, я маю свідоцтво з економічного лекторію про те,що я прослухала курс лекцій з основ бізнесу та рекомендована на факультет обліку та фінансів. Цей документ мені потрібно занести в університет при подачі документів?Чі зараз, під час конкурсу?Дякую

begerskiy

пише:

Добрий день.
Цей документ Вам не надає ні яких додаткових переваг під час вступу.
Тому його не потрібно нікуди заносити.
Можливо він Вам допоможе під час навчання.

Наталія

пише:

Добрий день. Я не подала в електроному вигляді чорнобильське посвідчення (дитяче), можна його зараз сканувати і подати чи потрібно вже подавати з оригіналами документів?

begerskiy

пише:

Добрий день. Нажаль, згідно Умов прийому у витщі навчальні заклади у 2017 році, таке посвідчення не надає ніяких пільг при конкурсному відборі. Тому додавати його сканкопію до електронного кабінету або приносити до приймальної комісії непотрібно.

Вова

пише:

Добрий день.
Я подав у ваш університет на 3 спеціальності: (121,123,125), однак на сайті
http://www.vstup.info/2017/i2017i208.html
123 (1 пріоритет) моя заява відсутня.
Це пов’язано з тим що в 1 ВНЗ можна подавати лише обмежену кількість заяв?
Якщо так, я можу відмінити одну з заяв щоб зарахувалася заява із першим пріоритетом?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Така ситуація пов’язана з особливостями роботи сайту http://www.vstup.info. Даний сайт оновлюється один раз на добу. Крім того у списках, що публікуються на цьому сайті є багато помилок. Ми зв’язувались з розробниками сайту і вони обіцяли виправити ситуацію найближчим часом.
Більш достовірну та оперативну інформацію щодо Ваших заяв Ви можете дізнатися у приймальній комісії нашого університету по телефону.

Анатолій

пише:

Доброго дня. Скажіть будь ласка , чому не допускають до конкурсу , подав заяву 12-го числа , а в конкурсних списках мене немає, досі висить зареєстрований в навчальному заклад ?
Заздалегідь дякую !

begerskiy

пише:

Добрий день.
Це пов’язано з тим, що оновлена база не завжди дозволяє швидко опрацьовувати заяви абітурієнтів. Проте ми приацюємо над цим і, найближчим часом, статус Вашої заяви буде змінено.

Вікторія

пише:

Доброго вечора.В електронному кабінеті сталась помилка і в моїй заяві не вказало бали сертифікатів ЗНО.В результаті-“Просимо скасувати заяву та подати повторно на ту ж спеціальність із зазначенням балів відповідних сертифікатів”.Але я можу скасувати заяву лише без права подання нової.Що робити з цим і як вийти з цієї ситуації?

begerskiy

пише:

Добрий день.
На даний момент усі заяви з такими помилками вилучені з бази адміністраторами. Тепер Ви можете повторно подати заяву.

Наталія

пише:

доброго дня, підкажіть, будь ласка, чорнобильське посвідчення у мами 2 категорії це являється пільгою чи ні? мені заявки на вступ подавати в електронному вигляді чи в паперовому?

begerskiy

пише:

Добрий день. Нажаль це не є пільгою при проведенні конкурсного відбору. Тому документи Вам потрібно подавати у електронному вигляді.

Каріна

пише:

Добрий день скажіть будь ласка чи зможу я вступити до вашого вузу з такими результатами ЗНО: Укр.168, мат.151, геогр. 146 та істор. 114 на спеціальність економіста?

begerskiy

пише:

Добрий день.
Таку інформацію ми Вам надати не можемо, оскільки вона стане відомою тільки після публікації рейтингових списків.

Юлія

пише:

Каріна, давайте спробуємо на спеціальність “Економіка”, спеціалізація “Управління персоналом та економіка праці”

Анна

пише:

доброго дня, підкажіть, будь ласка, я дитина-сирота, мені заявки на вступ подавати в електронному вигляді, а потім принести документ на пільгу чи у вас подавати?

begerskiy

пише:

Добрий день.
У Вашому випадку необхідно подавати документи у паперовому вигляді через приймальну комісію нашого університету.

Виталий

пише:

Добрий день скажіть будь-ласка, якщо я зно здавав по таким предметам укр мова, література -114 балів, історія України – 119 балів, біологія -116 балів, математика – не слав, чи можу я цими балами, вступити до вашого вузу, чи підходять предмети по яким я здавав зно, до спеціальностей які у вас є, на заочну форму навчання, закінчував житомирське вище професійне училище сервісу та дизайну – оператор комп’ютерного набору, асистент референта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *