Форум роботодавців

20 травня 2016 року об 11:00 у Житомирі пройде масштабний форум роботодавців та ярмарок вакансій.

В рамках заходу заплановано ярмарок вакансій, виставку підприємств і навчальних закладів, майстер-класи щодо вибору майбутнього фаху та пошуку роботи. Працюватиме діалоговий майданчик, на якому обговорюватимуть актуальні проблеми, можливості та виклики, які стоять перед системою навчання та ринком праці Житомира. Важливими завданнями форуму є налагодження тісної співпраці та ділових контактів учасників, відкриття нових перспектив для реалізації спільних проектів.

«Наша мета – об’єднати роботодавців і навчальні заклади. Щоб роботодавці показали, які у них є вакансії, поділилися своїми проблемами, презентували себе. Навчальні заклади і центри зможуть показати свої освітні можливості, проінформувати про свій заклад, залучити абітурієнтів. Житомирянам також буде цікаво подивитися на місцевого виробника, підприємства, навчальні заклади», – зазначає Матвій Хренов, заступник міського голови.

Департамент економічного розвитку Житомирської міської ради, який є його безпосереднім організатором, запрошує до участі підприємства, вузи, коледжі, профтехучилища, кадрові агенції, центр зайнятості та жителів міста.

13174056_1696728950592714_7608679711015375173_n

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *